023-5254652

Filterdrogers

Een Filterdroger is een cilindrisch onderdeel van onder andere airconditioning-installaties met een dubbelfunctie. Het heeft als doel het filteren en ontvochtigen van de gassen in de installatie om te voorkomen dat deze dichtvriezen of van binnen oxideren of ongewenst condenseren. De filterdroger zit over het algemeen tussen de condensor en het thermostatisch expansieventiel en werkt op basis van korrels, gels en in sommige gevallen zelfs op basis van omgekeerde osmose.

Bijl levert al filterdrogers sinds deze in machines worden ingebouwd en is inmiddels een bekende naam in zowel de wereld van de garagehouders en monteurs als in de wereld van de restaurateurs en servicemonteurs.

Wij leveren niet alleen filterdrogers voor Tractoren en Vrachtwagens, maar ook van grote (statische) industriële koelinstallaties .

Omdat wij continue bezig zijn om de prijs/kwaliteit verhoudingen van onze leveranciers te vergelijken, kunnen wij u al onze producten en diensten tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden. Daar al onze kennis en kunde reeds in huis is, hebben wij weinig overhead en kunnen zo onze prijzen laag houden.

Skills

, , ,

Posted on

07-06-2018