023-5254652

Kachel Radiateur

Een kachel radiateur zorgt er voor dat de verwarming in een voertuig of installatie ook daadwerkelijk een ruimte verwarmt. De aangezogen lucht wordt door deze radiateur geleid die meestal gevuld is met de (inmiddels warme) koelvloeistof. Daarom moet de motor meestal warm draaien voordat de kachel werkt, met name in de winter. Eventueel kan dit worden aangevuld met een standkachel die ofwel op brandstof draait of op elektrische verwarmingselementen.

Bijl maakt, reviseert en levert al radiateuren sinds 1957 en is inmiddels een bekende naam in zowel de wereld van de garagehouders en monteurs als in de wereld van de restaurateurs en servicemonteurs.

Wij doen niet alleen radiateuren van voertuigen, maar ook van (statische) generatoren, industriële apparatuur, koelinstallaties en nog veel meer.

Omdat wij continue bezig zijn om de prijs/kwaliteit verhoudingen van onze leveranciers te vergelijken, kunnen wij u al onze producten en diensten tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden. Daar al onze kennis en kunde reeds in huis is, hebben wij weinig overhead en kunnen zo onze prijzen laag houden.

Skills

, , ,

Posted on

07-06-2018