023-5254652

Verdamper

Een verdamper is een apparaat waarin een vloeistof geheel of gedeeltelijk verdampt. De faseovergang van vloeistof naar damp kan verwezenlijkt worden door de toevoer van warmte, zoals in een stoomketel, of door een plotse drukval (ontspanningsverdamping of “flash”-verdamping van een tot vloeistof verdicht gas). Een Airco werkt met een gas met een extreem laag kookpunt en de warmte wordt aan de omgeving onttrokken in de verdamper wat voor verkoeling zorgt.

Bijl maakt, reviseert en levert al verdampers sinds deze bestaan en is inmiddels een bekende naam in zowel de wereld van de garagehouders en monteurs als in de wereld van de restaurateurs en servicemonteurs.

Wij doen niet alleen verdampers van (statische) generatoren maar ook van industriële apparatuur, koelinstallaties en nog veel meer.

Omdat wij continue bezig zijn om de prijs/kwaliteit verhoudingen van onze leveranciers te vergelijken, kunnen wij u al onze producten en diensten tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden. Daar al onze kennis en kunde reeds in huis is, hebben wij weinig overhead en kunnen zo onze prijzen laag houden.

Skills

, , ,

Posted on

07-06-2018